Dr. Mihalec Gábor

A párterapeuta előadó párok százainak tartott már kapcsolaterősítő tréningeket Magyarországon és Európa számos országában. Gyűrű-kúra című kapcsolati bestsellere angol nyelven is megjelent az Egyesült Államokban.

Hallgatói a vidám és gyakorlatias előadásmódja miatt kedvelik, amihez személyes hitelessége is társul.

23 éve él boldog házasságban él Dórival, akivel együtt gyermek szülei.

Munkájáért és társadalmi befolyásáért 2018-ban Kopp-Skrabski díjjal jutalmazták.

 

Dr. Császár-Nagy Noémi

Az ismert pszichológusnő hihetetlen mélységekben műveli hivatását. Klinikai és mentálhigiéniai pszichológusi munkája mellett igazságügyi gyermek és felnőtt szakértő, kiképző európai pszichoterapeuta, tanszékvezető egyetemi docens.

Szakmai útkeresésének kezdeteiről így ír: „Édesanyám, Dr. Bagdy Emőke a klinikai pszichológia királynője, édesanya és szakmai példakép egyaránt. Ahogy mondani szokták, ’az anyatejjel szívtam magamba’ a segítés és a gyógyítás alapértékeit.”

Noémi a Ketten Együtt Napon a nőiességről fog beszélni – nők és férfiak számára egyaránt érthető módon.

 

Bedő Imre

Alapvégzettsége szerint közgazdász, aki felfedezte, hogy mekkora kiaknázatlan potenciál rejlik a feledésbe merülő, sőt sokak által tudatosan elnyomott férfiértékekben. Ezeknek az értékeknek a helyreállítására hozta létre a Férfiak Klubját.

A családapa és férj arra kötelezte el magát, hogy más férfiaknak is segítsen újrafelfedezni az uralt erő mindennapi megélését.

Mottója: "Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését és sokszorozzuk meg a teremtő erőnket!"

A 2018-as Ketten Együtt Napon valósággal felrobbantotta a színpadot dinamikus és mélyen megérintő előadásával.

 

Lackfi János

Önmagáról szerényen csak így vall: Író, költő, műfordító, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász.

Harminc könyv, hat gyerek, évi száz fellépés.

Aki azonban ott volt a 2017-es Ketten Együtt Napon és átélte azt az érzelmi hullámvasutat, amelyen János végigvezetett minket – miközben csak történeteket mesélt a családjáról – kétperces váltásokban könnytörölgetés és hangos nevetés között, annak lehet egy halvány elképzelése arról, hogy mire számítson.

Amiről ezúttal beszél: VÍZEN JÁRNI TILOS! avagy nem mindennapi történetek egy mindennapi család életéből.

 

Hamar Noncsi és Donát

A dinamikus fiatal pár tízezreket szólít meg videóival és gyakorol hatást generációjára pozitív és leplezetlenül őszinte üzeneteivel.

Saját megfogalmazásukban:

„Ha bárki megkérdezi tőlünk, hogy mondjuk valamit magunkról, akkor az első 2 mondatban biztosan elhangzik az, hogy nagyon-nagyon fiatalon házasodtunk össze. 22 és 23 évesek voltunk, amikor elkezdődött a nagy kaland. Szenvedélyünk az önismeret és a jól működő párkapcsolat. Tapasztalatainkat a generációnkkal a youtube-on keresztül osztjuk meg. Mind a kettőnknek coach végzetsége van, ami még érdekesebbé teszi az otthoni beszélgetéseinket. ”

 

Csemer Boglárka

2015-ben egy egész országot vonzott a képernyő elé, amikor Boglárka, avagy művésznevén Boggie hazánkat képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon „Wars for Nothing” című dalával. Azóta már az egész világon ismerik.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy helyet talált rendezvényünknek a sűrű naptárában és nemcsak énekel nekünk, de még néhány családi történetet is megoszt velünk.

 

FŐ TÁMOGATÓ

H VITAMIN A LÉLEKNEK

A pozitív szemlélet, a hála az egyik lehetséges kulcsa a mentális (és fizikai) egészségnek. Célunk a lelki egészség növelése egyszerűen, mindenki számára elérhető módon. "Kis lépésekkel egy jobb élet felé!" hvitamin.hu

További részletek: www.hvitamin.hu