ELŐADÓK

Dr. Mihalec Gábor

A párterapeuta előadó párok ezreinek tartott már kapcsolaterősítő tréningeket Magyarországon és a világ számos országában. „Gyűrű-kúra” és „Megcsalás nélkül” című kapcsolati bestsellerei már több közel 10 nyelven jelentek meg. Hallgatói a vidám és gyakorlatias előadásmódja miatt kedvelik, amihez személyes hitelessége is társul. 25 éve él boldog házasságban él Dórival, akivel együtt gyermek szülei. Munkájáért és társadalmi befolyásáért 2018-ban Kopp-Skrabski díjjal jutalmazták.

Dr. Császár-Nagy Noémi

Az ismert pszichológusnő hihetetlen mélységekben műveli hivatását. Klinikai és mentálhigiéniai pszichológusi munkája mellett igazságügyi gyermek és felnőtt szakértő, kiképző európai pszichoterapeuta, tanszékvezető egyetemi docens. Szakmai útkeresésének kezdeteiről így ír: „Édesanyám, Dr. Bagdy Emőke a klinikai pszichológia királynője, édesanya és szakmai példakép egyaránt. Ahogy mondani szokták, ’az anyatejjel szívtam magamba’ a segítés és a gyógyítás alapértékeit.” Noémi 2018-ban valósággal felrobbantotta a Ketten Együtt Nap színpadát!

Bedő Imre

Alapvégzettsége szerint közgazdász, aki felfedezte, hogy mekkora kiaknázatlan potenciál rejlik a feledésbe merülő, sőt sokak által tudatosan elnyomott férfiértékekben. Ezeknek az értékeknek a helyreállítására hozta létre a Férfiak Klubját. A családapa és férj arra kötelezte el magát, hogy más férfiaknak is segítsen újrafelfedezni az uralt erő mindennapi megélését. Mottója: “Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését és sokszorozzuk meg a teremtő erőnket!” Már visszatérő előadója a Ketten Együtt Napnak, olyan értéket közvetít, amely miatt örömmel hívjuk vissza újra és újra. Társadalomformáló munkája mellett szerető férj és két kislány hiteles édesapja.

Dr. Mészáros Ádám

Nagyon örülünk, hogy 2020-ban Ádám ismét a Ketten Együtt Nap színpadán áll majd, hiszen kezdettől fogva velünk tartott és együtt építette fel velünk a rendezvényt a tudatos párok hasznos erőforrásává. Ádám párkapcsolati mediátor, coach, sikeres előadó és szerző. TV- és rádióműsorok kedvelt szakértő vendége. Küldetésének tekinti, hogy mély tudást adjon át azoknak, akik szeretnék a párkapcsolatukban felmerülő problémákat gyorsan és eredményesen megoldani. Hétköznapi életében boldog férj és két kislány édesapja.

Hamar Noncsi és Donát

A dinamikus fiatal pár tízezreket szólít meg videóival és gyakorol hatást generációjára pozitív és leplezetlenül őszinte üzeneteivel. Saját megfogalmazásukban: „Ha bárki megkérdezi tőlünk, hogy mondjuk valamit magunkról, akkor az első 2 mondatban biztosan elhangzik az, hogy nagyon-nagyon fiatalon házasodtunk össze. 22 és 23 évesek voltunk, amikor elkezdődött a nagy kaland. Szenvedélyünk az önismeret és a jól működő párkapcsolat. Tapasztalatainkat a generációnkkal a youtube-on keresztül osztjuk meg. Mind a kettőnknek coach végzetsége van, ami még érdekesebbé teszi az otthoni beszélgetéseinket.” A tavalyi előadásuk óta sok minden történt a házaspárral: Vlogger tevékenységükért „Családbarát média” díjjal tüntették ki őket, Donát a Manna FM reggeli műsorának műsorvezetője lett és a legfontosabb: 2019 novemberében születik meg a kislányuk!

SZANDI

Most komolyan? Van, akinek be kell őt mutatnunk? Van ebben az országban olyan ember, aki nem ismerné? Amióta 1988-ban 12 évesen debütált a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán, folyamatosan felfelé ívelt karrierje. Dalaival 8 albumot töltött már meg, számos filmben szerepelt, díjak hosszú sorát nyerte el, fellépett a világ minden táján…

Ám ami miatt számunkra fontos volt őt meghívni: hihetetlen karrierje mellett mindvégig megmaradt alázatos, kedves embernek. Hiteles, boldog házasságban él férjével, Csabával, valamint teljes értékű anyaként van jelen 3 gyermek életében.

 

szandi

Nem akarok lemaradni, regisztrálok!