REGISZTRÁCIÓ

Helyfoglalás

Érkezés, a helyek elfoglalása 9:30-tól 10:30-ig
A helyszíni regisztráció 9:30-tól 10:30-ig tart. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Mivel telt ház lesz – 400 fő -, vagyis a teremben pont annyi szék lesz, ahány résztvevő, ezért érdemes minél előbb érkezni. Aki a legjobb helyekre szeretne ülni, javasoljuk, hogy mindenképpen 10 óráig érkezzen meg!

A helyszíni regisztráció, helyfoglalás menete:
– név és email cím alapján minden érkezőt megnézünk, hogy szerepel-e a regisztrációs listánkon – ha igen, kap egy karszalagot – ezután el elehet foglalni a megfelelő helyet.

A rendezvényen könyvárusítás is lesz, ezért érdemes elegendő készpénzt magaddal hozni. Bankkártyás fizetésre nem lesz lehetőség.

Az előadók a szünetekben dedikálnak is!

 

 

RÉSZVÉTELI DÍJ ​
A rendezvény összes férőhelye MEGTELT!

A teljes árú részvételi díj 16.000 ft/fő. Ám ha gyorsan regisztrálsz, jelentős kedvezménnyel vehetsz részt az ország egyik legjobb párkapcsolati rendezvényén!

Koránkelő kedvezmény:
november 15-ig: 9.900 Ft/fő
december 15-ig: 12.000 Ft/fő
január 15-ig: 14.000 Ft/fő
január 15 után a teljes ár lép életbe.

Az elmúlt 5 évben hetekkel a rendezvény előtt ki kellett tennünk a MEGTELT táblát. Ne maradj le, regisztrálj máris és biztosítsd a helyed a rendezvényen!

Adj boldogságot karácsonyi ajándékba! Ha ajándékba szánod a részvételt valakinek, jelezd nekünk és elküldjük a névre szóló részvételi kupont, amit kinyomtatva betehetsz a fa alá!

A regisztráció csak a részvételi díj átutalásával együtt érvényes. Az átutalást a 11773353-01457137 bankszámlára kérjük (kedvezményezett: Mihalec Dóra). ​A közleménybe ne felejtsd el beírni ezt az email címet, amellyel regisztráltál, és a “Ketten Együtt Nap” rendezvénycímet!”